Time to get drunk?

Nu är det äntligen fredag igen och jag känner mig heeelt slut. Haha.Kanske inte speciellt konstig med tanke på att jag varit sjuk nästan hela veckan igenom, och ändå jobbat 3 av 5 dagar. Imorgon är sista dagen för kåvepeninen så jag hoppas jag börjar höra ordentligt igen då! Lär jag ju inte men aja..

Jag fick precis skjutts hit av Andreas, vi har ätit middag med M&H hos dem. Supergott var det och nu lämnade jag även Tildisen där. Han ska åka till sjukhuset med familjen för att hälsa på farfar Egon <3 Sen kommer han hit och även några till och då är meningen att vi ska dricka oss fulla och inta tbs senare!? Hur det blir med den saken lär vi märka under kvällens gång..

Jag kom på att all min alkohol står hemma i mitt gamla hus:( Och typiskt nog har jag inte alls mkt pengar right now så det känns inte så lockande att gå o köpa.. Jag tänkte iaf kila ner till bolaget nu och köpa något som funkar, sen hoppas jag att Andreas kommer ihåg och tar med sig någon spritflarra åt mig som jag kan använda.

Ska även passa på att köpa någe chips eller så. Sounds great. Men nej dags o kila da, sen blir det hem o platta håret & dunka musik;) Och ladda batterierna så man pallar med kvällen? Just nu är jag väldigt tveksam, men med lite alkohol brukar det funka, haha.

ciaao sålänge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback