Fy skäms

Igår blev det en mysmiddag med min käresta på uteplatsen:) Det var fortfarande stekhett då fasst klockan var halv sju. Hur underbart är inte det? Sen åkte vi till honom, där hann vi bara vara en snabbis innan Tomi&Tilda kom för att hämta sitt bord och då gick jag med dom till deras. Sen kom A strax efter. Det blev massa snack och lite godis framför hockeyn som inte ens var intressant.. Men för Tomi var den det för han behövde veta hur dem spelade eftersom Ryssland sen skulle möta Finland! Ok. Haha.

Mitt under tevetittandet och snacket kom Emmi:) Vi snackade på ännu mer och bestämde oss sen för att börja röra oss hemåt när klockan var halv elva. Det blev alltså en heeeelchill kväll at Tomis&Tildas. myyyys. Jag o älskling körde först hem Emmi sen åkte vi hem till mig för att sova, men det var en skitbra film på teve så vi kom inte i säng förrän närmre ett skulle jag tro.

Nu har jag precis klätt på mig och bäddat ordning sängen, Andreas åkte strax innan elva för att börja med hallgolvet hemma hos sig! Stefan (hans "morbror") ska lägga klinkers åt honom men A måste ju vara med och kanske även lägga lite själv? hihi. Snyggt blir det iaf!

Jag skäms för att klockan redan hunnit bli tolv, dels för att elva började vårstädningen här ute och dels för att det är svinvarmt ute och jag inte tagit vara på dagen än! Fy skäms på mig! Nu ska jag iaf kila till ica och inhandla lite stuffs innan jag kan kila hem igen och hoppas dom är klara där ute så jag kan visa upp mig utan att skämmas!? Haha. Måste komma på nån bra anledning till varför jag inte hjälpt till..

trevlig sommardag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback