Måndag & Tisdag

Igår efter mötet var jag bajstrött så jag ringde min älskling redan på väg från jobbet för att säga god natt typ, haha. Men när jag börjar tjattra i telen säger han men duu jag kommer snart så vi kan prata då! Vi hade inte sagt att vi skulle ses men han hade bestämt sig för att sova hos mig iaf så han kom hit efter en stund.

Jag tyckte vi kunde hälsa på mina päron (speciellt papi) och älskling var lite hungrig så vi åkte förbi donken och sen hem till mami&papi. Dom var hundvakt åt Pärlan, brorsans & Somayehs hund. Första gången A träffade henne och för mig andra, hon hade redan hunnit bli mycket duktigare när man ville klappa henne:) Sen åkte vi hem till mig igen och la oss i sängen.

Idag slutade jag halv fem. Fick gå förbi ica för att kunna fylla på mensskåpet, haha. Sen när jag kom hem började jag att städa! Skurade toan & handfatet där, dammsög överallt, plockade ordnig på mina kläder som typ hängde sönder fåtöljen och diskade. Sen var jag hungrig så jag gjorde ordning lite pyttipanna åt mig, det var länge sen.

Nu sitter jag bara o latar mig framför teven. Men det är jag värd. Ska bjussa på några bilder från helgen tänkte jag och sen ska jag hoppa in i duschen innan DHW börjar:) Måste öppna imorgon också så det blir till att gå upp halv sex.. Och på torsdag, om inte tidigare ifall jag sover hos älskling. PUUUHH.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback