Mors Dag

Jag är helt slut. HELT SLUT.

Fredagen blev stenhård, haha. Vi körde verkligen på hårdare än någonsin, jag & Emmi röjde satan på dansgolvet från att vi kom tills dom stängde, svetten typ rann!? HAHA. Grymt kul var det iaf.

Var knappt bakis igår vilket var sjukt skönt. Emmi åkte o jobbade och jag hoppade in i duschen, när jag var klar åkte jag & Johanni till donken och tog med oss maten till Andreas. Vi käkade tillsammans sen åkte hon hemåt o jag stannade. Halv två åkte vi till brädgårn här i tumba och sen körde A hem mig.

Sen kom Johanni hit så fick hon fixa mitt hår innan vi åkte till skärholmen! Jag hade inga shoppingpengar men hittade självklart en klänning jag verkligen ville ha så J var urgullig o köpte den åt mig, betalar tillbaka på tisdag;) Sen åkte vi hem till mig o bytte om, sminka oss o fixa håret ordentligt!

Åkte sen till min bror för att äta middag, thaimat! YUMM. När vi ätit upp åkte vi vidare till Linda:) Skitfin lägenhet hade hon. Planen var att vi skulle mysa där framför eurovision men vi alla ville festa så vi packade ihop lika fort som vi kom o åkte hem till mig istället! Vi korkade upp alkoholen, Andreas, Mackan & Tomi kom förbi och kollade bidragen med oss innan vi sen vinglade till tbs! haha.

Kvällen vart lyckad. Dock inte lika grym som fredagen men kul har vi alltid tillsammans så:D När det stängde var det dags för efterfest men jag var inte alls sugen så jag kilade hem med Andreas till mig.

Nu sitter jag här i min soffa, har precis duschat o klätt på mig och har massa disk att ta tag i. Hela dagen är alltså gone. Måste iaf skynda på nu för ica stänger 18 o jag måste ner o handla hem lite stuffs. Är dessutom sjukt hungrig nu! Frukostdags kanske?! haha

Får se om jag åker förbi mami något också, bror har iaf kirrat presenten:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback