Nyheter..

Jag har inte haft en stund eller velat ta mig tid att blogga på ett par dagar (igen). Så en liten (eller stor..) resumé tänkte jag slänga ihop nu om veckan som gått.

Tisdags; Johanni kom till mitt jobb och efter en stund där åkte vi vidare till kungens kurva:) Där blev det två par skor för min del, ett par tygskor i svart och ett par sandaler i svart också. Hihi. Sen in på h&m där jag köpte vita leggings och sen blev det en skjorta, capribyxor och ett linne till min käre pojkvän. Från h&m alltså, grymt snygga kläder är det.

När vi var klara, eller när affärerna stängde vid sju åkte vi till maxi så jag kunde storhandla. När vi åkte därifrån ringde jag Andreas o sa att vi var på g hem så han åkte hemifrån sig samtidigt typ. När vi kom hem packade vi in allt och sen satte vi oss ute för att äta färdiggrillad kyckling med potatissallad:) Johanni skulle promt sitta ute fasstän det inte var speciellt varmt längre. Haha.

Sen åkte hon o jag iväg för att köpa godis medans A duschade. Sen blev det DHW med massa godis, mys. Och typ när vi bestämt oss för att lägga oss knacka det på balkongdörren och där stog en väldigt full Sean och en mindre full Markus:) Dom joinade oss en stund innan dem kilade tillbaka till sin bal/fest.

Onsdag; Jag fick höra från min mami att jag fått fast anställning nu men jag blev helt snurrig för jag hade skrivit på avtalet dagen innan och inte tittat om det stog något sådant där utan bara antagit att jag fått förlängt vikariat. Men se där, mami hade rätt, jag är numera fast anställd på förskolan:D

Efter jobbet åkte jag o älskling till kungens kurva för att handla lite grejer till Seans & Markus studentpresenter. Sen blev det hem till mig för att njuta av kvällen och sova.

Torsdag; Öppnade och passade sen på att ta ut lite komptid så jag kom ifrån jobbet vid halv ett redan:) När jag kom hem var älskling redan här o då blev det lite stressfix för mig innan vi skulle bege oss till gymnasiet för att kolla utspringet. När vi hängt grejerna på Sean & Mackan och kollat flaken kilade vi hem till mig igen. Emelie, Johanni & Tomi o Tilda kom och sen kilade vi allihop iväg till M's mottagning! Vi kom perfekt tajmat för han kom precis efter oss:D Det vart jättegod mat och fika sen öppnade han sina presenter innan vi tackade för oss.

Vi kilade vidare hela gänget mot Seans mottagning. Där var det lite mer folk men inte så mycket mer drag;P Trevligt var det hur som helst och vi blev kvar framåt halv tio. Vi hoppade på bussen ner till centrum och kilade förbi mig innan vi kunde åka bil med Johanni hem till älskling. Hans lägenhet är såååå fin nu när den är klar (i stort sett iaf). Vi somnade rätt snabbt.

IDAG; Slutade jobbet halv fyra och kilade direkt till bolaget;) När jag kom hem blev det dusch och sen kom Andreas precis när jag var klar så jag fixade middagen direkt o när den precis var klar så kom mami & papi förbi. När alla dem åkt satte jag igång med all fix och nu sitter jag här helt klar.

Johanni kom precis innanför dörren så nu blir det massa alkohol, musik och dans (?) och sen ett kärt besök på tbs lite senare iaf;D haha. Trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback