Sommarnatt ?

Igår kom Johanni hit efter att jag hunnit med att duscha, handla och gå på bolaget:) Vi åkte upp till mina föräldrar en snabbis för att se om jag hade något roligt som vi kunde ha nytta av under kvällen kvar där men så var icke fallet.. Svängde förbi willys o köpte en chipspåse innan vi åkte hem till mig igen!

Vi började i stort sett fixa oss direkt och efter ett tag kom Andreas hem och satt en stund med oss, sen åkte han iväg till sina föräldrar en snabbis och kom sen tillbaka igen. Då kom också Cäääämilla:) Johanna fixade mitt hår och så vilket tog en stund sen satte vi igång med middagen direkt!

Det blev grillade kotletter, pommes och bea med sallad såklart. Andreas duschade medans vi gjorde mat sen käkade han med oss och sen blev det så att han joinade resten av kvällen:) Han lekte servitör och kom ut med fina "drinkar" till oss och sen kom han ut med glass & jordgubbar. Sötnos. Lite senare under kvällen kom Rådbjer & Frey också och eftersom det var så jävla varmt höll vi oss på min uteplats enda till elva:) Sen flytta vi in och tog några shots precis innan vi skulle röra oss till tbs!

Det var rätt folktomt där igår men kvällen fortsatte helnice, förutom att Johanni gick hem till mig redan vid tolv, haha. Något för mkt i sig hade min käre vän fått. En stund senare kommer även Cämi fram till mig och säger att hon mår dåligt, OH NOOOOO. Men hon tog ett glas vatten sen röjde vi på dansgolvet tills klockan blev halvtvå:) Då gick vi till Andreas o sa att vi skulle röra oss så han kila med. Väl här hemma braka det för honom också så jag & C fick äta vår älskade fyllemat till hans härliga kräkningar :( haha.

Idag när mina kära vänner & min kära pojkvän åkt härifrån tog jag en skön dusch och sen röjde jag undan lite.. Sen var det dags att promenera till min barngympa och efter den blev jag hämtat av älskling så åkte vi till benevento där vi mötte upp Johanna, Emmi, Sofie, Cämilla, Tomi & Markus:) Vi köpte mat och den tog vi med oss till brosjön, helmys. Där blev vi kvar tills sjutiden då vi åkte hemåt igen. 

Nu ligger min älskling på soffan, nyduschad. GGr. Haha. Nej men han var så jävla skitig efter hans brottningsmatcher och fotbollsfighter på brosjön så han behövde verkligen duscha av sig. Just nu är det sporten som gäller men snart börjar parlamentet! Sen blir det nog sängtime.

Sååå imorgon är det dags för en hel veckas jobb igen.. FUN. Slutar inte förrän halv åtta för att vi har ett bajsmöte:( Då blir det bara hem o sova typ.

Kommentarer
Postat av: pebsan

kom igen med lite bilderrrååå. typ alla gamla som ligger i din jäkla kamera (och kanske på datorn) :D pussideeej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback