Alltid är det något

Har mått sämst måndag-tisdag. Gick till vårdcentralen igår iaf och det visade sig vara något mycket bra av mig, då jag hade en väldigt illa tilltagen urinvägsinfektion:( Inte konstigt att jag har/haft så ont som jag har/haft. Har iaf fått nå bra tabletter nu och ska väl bli bra.

Idag var det datakurs för min del och det var sjukt kul! Har nu tagit bort nästan allt från vår hemsida (snackar såklart om jobbet..) och ändrat det som ska vara kvar till det som stämmer. Vill göra mer mer mer.

Nu sitter jag i min soffa precis som alltid när jag kommer hem. Jag har en massa att göra men orkar ingenting. Fortfarande tre lådor kvar som ska packas upp sen har jag disk och massa massa tvätt att ta tag i. BLÄ. Igår åkte jag iaf med mina älskade päron och hämtade spisen:) Så jävla snygg. hihi. Blev även två par stövlar innan vi åkte hem;P Mami är bäst som alltid. När vi kom hem satte Andreas upp min gardinstång, drag-gardinerna i köket, en hylla och en tavla åt mig medans papi koppla ur gamla spisen och in nya:)

Idag ska jag åka o handla alla lister med papi så A bara kan sätta upp allt sen. Och förhoppningsvis blir min hörna i hallen klar imorgon så jag snart kan måla där och sen börja använda mig av hatt- och skohyllan:) Har även klurat lite på hur jag vill lösa det med alla grejer jag behöver ha vid speglen, tror det blir bra när det är klart. Eller det är klart att det blir! haha.

Nej nu ska jag njuta av min älskade långsamt farväl på max och ta tag i disken! Ska även göra en ugnspannkaka till middag eftersom A så gärna ville ha det idag, snällt eller hur;)

Kan lova att bilder på allrum o kök kommer till helgen iaf:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback