Ja ja ja ja

Höll tummarna idag och efter en halvtimme ringde Therese (mäklaren) och sa att lägenheten är såld:D Så jävla grymt! Jag är såååå glad och lättad. Iofs kanske jag inte ska ta ut segern i förskott, vi skriver ju kontraktet först imorgon kl 16. Men varför skulle dem ändra sig nu? För det lät som hon sa dem.

Glad är jag iaf, nu kan jag bara fokusera på min flytt och slippa oroa mig för dubbla lägenheter-hyror-jobb! Thank god. Dem ville tydligen flytta in redan om två veckor också men jag sa att dte vore bra om jag kunde få flytta ut först, haha. Men vi får disskutera det imorgon, vem vet jag kanske kan få tillgång till min tidigare?..

Appropå den så hoppas jag att jag får träffa Ronja (den jag köpte av) och se lägenheten igen för att mäta lite och ta egna kort, och sen undersöka tvättstugan och även förrådet. Helst skulle jag vilja det nu på torsdag så jag får hoppas det går att ordna eller åtminstone så snart som möjligt annars!

Nu ska jag gå till centrum o fika med mamsen<3 17.00 kommer en gubbe från securitas hit och ska ge mig lite tips och råd om larm, haha. Till den nya lägenheten dårå. Ska tvinga mami att vara med för jag vågar inte vara själv:P Sen ska jag laga mat så den är klar när min trötta och hungriga älskling kommer hem från jobbet som han jobbar över på ikväll.

ciaaoo

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh va skönt :)Får hoppas att allt går bra imorgon också!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback