Shoppsjukledig?

Jag är hemma från jobbet, nu igen. Min förkyldning blir inte bättre och det blir bara tyngre och tyngre på jobbet så jag gled hem idag och blir nog hemma resten av veckan skulle jag tro. Min kropp är helt mör. Och seg.

Har iaf hunnit med en sväng till skärholmen med underbara Sofia<3 Där shoppade jag såklart fasst jag inte skulle det. Det blev två fina klänningar, en topp/t-shirt, nya underkläder och en bolero:) Sen hann vi med att äta också. Mums. Är jätteglad över mina köpt såklart och väntar redan på nästa utgång, haha.

Nu ligger jag i min säng men blir inte särskilt långvarig för ikea & bauhaus är ett MÅSTE idag. Golvet ska läggas och även lister till golv o tak ska på plats. Helt otroligt vad fort det har gått för A & O att fixa åt mig:) Snällkorvarna! Ska även inhandla spis men vet inte om det får vänta till imorgon? Måste ju få plats i bilen.

Allt som ska inhandlas (förutom golv, spis & lister):

- badrumshylla
- badrumsmattor
- badrumskrokar/upphängningar
- allrumsmatta
- duschdrapperi
- soffbord
- tvbänk
- taklampa till hall & allrum
- köksbord & stolar
- hatt- & skohylla
- spegel

Hmmm.. Får lite ångest över hur mycket det är. Men när allt är klart sen vet jag att det kommer vara mer än värt det:) Frågan är när det ska hinnas? Måste bli imorgon eller torsdag för sen är inte mami & papi hemma i helgen.. Yeye.

Nu ska jag åka. Ciaoo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback