Sjukling igen...

Ja igår när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen. Men neej jag tänkte att det säkert skulle gå över efter en stund så jag gick till jobbet. Väl på jobbet kände jag hur det absolut inte fungerade, jag kunde verkligen inte svälja. Så jag ringde vår ansvarig och sa att jag skulle hem så hon kom in sålänge.

Gick direkt till vårdcentralen och där sa den idioten att allt var bra. Har jag ingen feber är jag inte sjuk!  Jag köpte iaf halstabletter som han sa (och som inte alls hjälper..) och gick hem till min mami eftersom älskling fick ta nyckeln på morgonen och mäklarn har den andra. Låg och sov nästan hela tiden.

Precis innan älskling skulle hämta mig beställde jag lite grejer till nya lägenheten:) Gardiner, kuddar och handdukar blev det. Som min snälla mami bjussa på. Tack<3 När vi kom hem la jag mig på sängen och vila ännu mer. Eftersom jag mådde som jag gjorde ställde sig min älskling o laga middag. hihi.

Och ja, är hemma idag och kommer vara hemma imorgon också då jag fortfarande inte kan svälja och har bajsont i halsen. Funderar på att ta en sväng till närakuten om det inte blir bättre..

Ikväll är det iaf dags för andra visningen och jag hoppas att det kan gå lite bättre på den (den i söndags var inge vidare tyvärr). Men om det nu inte skulle gå bättre hoppas jag att jag kan få utgångspriset av den person som är intresserad nu! Då kan jag vara nöjd iaf. Men men, får hålla tummarna..

Nu ska jag lägga mig o kolla på en film:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback