Bebis pärlis

Idag har jag fått äran att passa min underbara bebis Pärlan, brors hund:) Igentligen skulle papi&mami ha henne men jag tyckte att jag kunde få det istället eftersom jag aldrig kunnat förut och så. Så om en stund ska vi ut och kissa lite;)

Jag håller på i tvättstugan också så det blir bara lite kisseri här utanför, ikväll blir det en längre promenad (om inte mami&papi tagit henne ännu) för då är Johanni med:) Vi ska svulla svulla svulla! Sådär riktigt mysigt tjejigt. hihi.

Igår när älskling kom så gick vi till Stinsens o köpte mat, köttfärspaj till mig och köttfärsfoccacia till honom:) Det är SJUKT GOTT där och sen fick vi lixom en varsin låda bara med grönsaker i, snacka om givmilt.

När vi ätit upp vår goa mat åkte vi till tullinge o kolla på en etta - Ja men det var för skojs skull, och för att det är jag som är knäpp! Men den här ettan var 6 kvm större än min och suktar lite.Men som sagt så var det ju för skojs skull så nog pratat om det.

Sen åkte vi hem till honom o mös framför teven. När klockan vart lite över nio ringde Camilla mig (cääämi) så då passa jag på att springa över till henne för att för första gången få se hennes etta:) Den var jättefin! Snyggaste fondväggen hade hon också den jäveln! JAGVILLMED. Sen prata vi lite innan jag sprang tillbaka till min älskling som väntade:) Vi mös lite mer sen sa vi god natt.

Jaha, nu sover Pärlis som en stock här bredvid mig. Kisseriet får nog vänta ändå;P Hon är så fin så jag blir galen. Hon har sin rosa tröja på sig också för hon fryser så mycket. Sen när vi går ut får hon ha sin jacka! HAHA. Men det är faktiskt sssnyggt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback