On work

Sitter på jobbet. Elin är sjuk idag men vi fick bara fem barn som tur är, och en har gått hem o resten sover:)

Igårkväll när jag kom hem (slutade 18) var jag helt slut. Verkligen helt jävla slut. Jag hade ont överallt och var himla trött. Men inte fick jag vila för det. Det var bara att vika in tvätten som torkat och sen sätta igång med middagen eftersom att A inte kommit än. När vi ätit hade jag gärna gått o lagt mig men då väntade tre timmars tvättstuga! BLÄ.

Jag var iaf duktig och körde på, A var snäll o hängde all tvätt varje gång jag kom upp så jag slapp det. Sen vid nio kände jag verkligen inte för att tvätta något mer så jag hoppa in i duschen. Snälla älskling gick ner och hämtade upp det som var kvar och hängde & vek in det medans jag duschade, har nog aldrig duschat så länge men det var så skönt. Jag längtar inte lite efter badkaret nu. Men 1 november flyttar jag in då ska jag bada varje kväll :D haha.

Innan jag kom hem igår gick jag in på parfymeriet, tänkte kolla (lukta) på lite parfymer och jag hittade jättemånga som luktade gott. Valde iaf Escadas nya och sen köpte jag Armanis nya till min älskling. Den gömde jag i soffan med en lapp på så när vi skulle lägga oss i soffan så kände han den och blev helt förvånad men jätteglad:) hihi. Han tyckte också att den luktade gott, tur!

Idag slutar jag 15.30, då ska jag hem o vika in tvätten sen får jag se om jag orkar göra middag eller inte (om inte får A göra det eller så får det vänta). När han kommer ska vi åka till ikea:) Jag ska kolla på golv & möbler och se om jag kan hitta något jag vill ha när det är dags att flytta in i nya. Ska ju lägga nytt golv och måla/tapetsera om! Då vill jag självklart ha lite nya möbler till det;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback